31.7.20

Workshop παρουσίασης Διαβαλκανική Συνεργασία για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Σάββατο 1η Αυγούστου, στις 19:00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ουρανούπολης θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του εγχειρήματος.
Workshop παρουσίασης της πρωτοβουλίας για το Κέντρο Διαβαλκανικής Συνεργασίας για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, που θα έχει ως σημείο αναφοράς την  Ουρανούπολη, σε διπλωμάτες, δημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, τη  Σλοβενία και την  Κροατία.

Τα επιμέρους σημεία της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο ΔήμοςΑριστοτέλη ανέλυσε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη  κ. Στέλιος Βαλιάνος.
Στο πλευρό του ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Καράογλου που έχει θέσει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών το εγχείρημα. Τη σημασία της διαβαλκανικής συνεργασίας τόνισε και ο παρών, πρώην Πρόεδρος της Βουλγαρίας mr Rosen  Plevneliev, ενώ την πρωτοβουλία εξήρε και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ignatios Kaitezidis - Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Αύριο Σάββατο 1η Αυγούστου, στις 19:00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ουρανούπολης θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του εγχειρήματος.