21.7.20

Δήμος Πολυγύρου - Κατανομή προσωπικού για πρόσληψη στις Παιδικές Εξοχές Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής

 O μέγιστος αριθμός ατόμων ανέρχεται σε 47 άτομα. Στην περίοδο φιλοξενίας Ατόμων ΑμεΑ ο αριθμός θα περιορισθεί σε 34 άτομα.
Tο θέμα εισηγήθηκε ο Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Αστέριος Ζωγράφος, μετά την ομόφωνη αποδοχή  των μελών να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης λόγω του κατεπείγοντος (έχει  ξεκινήσει ήδη η λειτουργία των κατασκηνώσεων) Όλη
δηλαδή ουσιαστικά η διαδικασία καθορίζεται  πλήρως από το Υπουργείο. 
Πρόκειται για  47 άτομα, έναν διαχειριστή, ο οποίος είναι απόφοιτος τουλάχιστον Λυκείου, γιατρός,  νοσοκόμος, μάγειρας, βοηθός μάγειρα, αποθηκάριος, ειδικός τεχνίτης, ειδ. Συνεργάτες – ψυχαγωγοί, ειδ. Συνεργάτες – χειροτεχνίας, δέκα εργάτες, γυμναστές, νοσηλεύτρια, μαζί με τους  ομαδάρχες και τους κοινοτάρχες, παρόλο που ο αριθμός των φιλοξενούμενων έχει υπερδιπλασιαστεί».

Το Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ :ως εποχιακό προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους  τρεις (3) μήνες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007.
O μέγιστος αριθμός ατόμων ανέρχεται σε 47 άτομα. Στην περίοδο φιλοξενίας Ατόμων ΑμεΑ ο αριθμός θα περιορισθεί σε 34 άτομα.
Η δαπάνη στην οποία περιλαμβάνεται η μισθοδοσία του προσωπικού και πάσης φύσεως  λειτουργικές δαπάνες των κατασκηνώσεων, θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις στον  προϋπολογισμό του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης   οικονομικού έτους 2020 με τις οποίες εν συνεχεία θα επιχορηγηθούν οι οικείοι Δήμοι οι οποίοι θα  λειτουργήσουν κατά το τρέχον έτος τις κατασκηνώσεις.
Η παρoύσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 169 /2020