27.7.20

Αποχή και των τριών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του δήμου Πολυγύρου από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο δια περιφοράς-Κοινή επιστολή στην Πρόεδρο του Δ.Σ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 27/7/2020

Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμαρχο Πολυγύρου
Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου
Koινοποίηση: ΚΕΔΕ, ΜΜΕ
Αποχή και των τριών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο δια περιφορας.... κοινή επιστολή:
......"Αν δεν πραγματοποιηθεί κανονικό Δημοτικό
Συμβούλιο, έστω κεκλεισμένων των θυρών, με τον τρόπο που ο νόμος επιτρέπει, δεν μπορούμε να θέσουμε κανένα θέμα για την περιοχή μας. 
Μπορεί μια τέτοια διαδικασία Δημοτικής Συνεδρίασης, να βολεύει εσάς ως Πρόεδρο, τους διοικούντες, η έλλειψη όμως διαλόγου και σύγκλισης απόψεων, βλάπτει σοβαρά το Δήμο μας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, σας δηλώνουμε ότι απέχουμε συνειδητά από την δια περιφοράς, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό προσκλησης:10, την Δευτέρα 27 Ιουλίου και ζητούμε τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης την ερχόμενη εβδομάδα με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα συζήτησης και επίλυσης των προβλημάτων του δήμου μας".......

* Ενημέρωση του blog προς την αντιπολίτευση Δεν υπάρχει καμία πρόθεση όταν δεν δημοσιεύουμε κάποια ανακοίνωση . Μπορεί να κριθεί ότι δεν πρέπει να ανεβεί για διάφορους λόγους.