19.7.20

Δήμαρχος Αριστοτέλη Στ. Βαλιάνος Ευχαριστήριο προς το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω τον επιμελητηριακο κόσμο της Χαλκιδικής για τις δράσεις μας γύρω από το κομμάτι της τουριστικής ανάπτυξης στο #Δήμο_Αριστοτέλη  και ειδικά για  την προσπάθεια εκείνη που αναφέρεται στη γαστρονομική ταυτότητα που προσδοκούμε να δώσουμε στον τόπο, ως τμήμα του τουριστικού προϊόντος μας, αλλά και για τη φιλόδοξη  σύμπραξη επαγγελματιών του τουρισμού και πρωτογενούς
τομέα, μέσα από τη σύσταση ενός αντίστοιχου δικτύου επιχειρήσεων. 
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής όχι μόνο υποδέχτηκε με ικανοποίηση τις  πρωτοβουλίες μας αλλά αποφάσισε να συνδράμει την προσπάθεια αυτή τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τεχνογνωσίας και σύμπραξης σε μια σειρά από προωθητικές ενέργειες.
Πάντα πίστευα στη συμπόρευση της Αυτοδιοίκησης με το πιο δυναμικό κομμάτι της οικονομίας, τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες αυτού του τόπου. Το κάνουμε πράξη στο Δήμο Αριστοτέλη και τώρα πια και με την αρωγή του Επιμελητήριου.
Προς τούτο δε απευθύνω ευχαριστίες στα μέλη και στον πρόεδρο του ΔΣ του Επιμελητήριου Χαλκιδικής οι οποίοι βρήκαν χρόνο και χώρο για τις ιδέες μας μέσα σε μια δύσκολη για όλους μας συγκυρία.

Στέλιος Βαλιάνος