26.4.20

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών 17.030 ωφελούμενων του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι".

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και με στόχο τη μείωση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας και τον περιορισμό των μετακινήσεων, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Κ.Μ. και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησε στο σχεδιασμό και τη σταδιακή υλοποίηση δράσεων για την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών 17.030 ωφελούμενων του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι". 

Δύο γεύματα την ημέρα για 14 ημέρες και 1 πακέτο με βασικά προϊόντα ξηράς τροφής θα παραδοθεί στους ωφελούμενους των 38 Δήμων της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. 
Επιπρόσθετα ένα πακέτο με προϊόντα ειδών υγιεινής και ατομικής προστασίας θα διανεμηθεί σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και είναι απαραίτητη η προμήθειά τους. Αυτή την κατάσταση θα την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Ευχαριστώ τον Απόστολο Τζιτζικώστα για το σπουδαίο έργο ζωής και αλληλεγγύης που προσφέρει στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και όλα τα στελέχη της ΔΔΥ&ΚΜ που καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων.Ευχαριστώ επίσης τα στελέχη των Δήμων της Χαλκιδικής του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»για τις άοκνες προσπάθειες που κάνουν ώστε να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας.Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!
Ιωάννης Γιώργος