3.4.20

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό camping Platanitsi του Δήμου Σιθωνίας , τηρώντας αυστηρά μέτρα.

Πρόεδρος της Τ.Ε.Τ.ΟΔ.ΑΕ Μαλλίνης Ιωάννης
Αγαπητοί μας πελάτες, 
αγαπητοί συνδημότες
Κορωνοϊός
Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις όχι μόνο στην πατρίδα μας αλλά και σ΄ ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα. Η γενιά μας είχε την τύχη να μην περάσει πολέμους αλλά, δυστυχώς στις μέρες μας, ζούμε ένα πόλεμο μ΄ έναν αόρατο εχθρό, που τα έχει βάλει μ όλη την ανθρωπότητα. 
Αυτές τις στιγμές χρειάζεται ομοψυχία, δύναμη, συσπείρωση
και κοινό αγώνα για να βγούμε νικητές. Ο καθένας μας, λοιπόν, πρέπει να συμβάλει από την δική του πλευρά, με τα δικά του μέσα, από το δικό του μετερίζι, στο μέτρο που μπορεί, σε αυτόν τον αγώνα.
Δεν έχει σημασία αν η προσφορά θα είναι μεγάλη ή μικρή, οι πόλεμοι δεν κερδίζονται μόνο από τους στρατηγούς αλλά και από τον τελευταίο στρατιώτη. Ας δώσουμε τα χέρια και ενωμένοι να παλέψουμε για τον κοινό αγώνα!
Camping Platanitsi.
Σαν πρόεδρος των Τουριστικών Επιχειρήσεων Τορώνης ΑΕ θέλω να σας καλέσω να δείξετε κατανόηση και να μείνουμε σπίτι, όσο χρειαστεί. Ας μη δημιουργήσουμε επιπλέον προβλήματα με άσκοπες μετακινήσεις το Πάσχα και τη πρωτομαγιά. 
Πρόθεση μας φέτος ήταν να ανοίξουμε νωρίς και να σας δώσουμε την ευκαιρία να απολαύσετε περισσότερο χρόνο τις διακοπές σας στο υπέροχο Camping Platanitsi.
 Δυστυχώς όμως, λόγοι που όλοι γνωρίζουμε πολύ ανώτεροι από τα θέλω μας, δεν μας το επιτρέπουν. 
Με την άρση των απαγορεύσεων σας διαβεβαιώνουμε ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε πανέτοιμοι να σας υποδεχτούμε, όσο για τον χρόνο που χάσατε θα βρούμε τρόπο να σας τον ανταποδώσουμε, με καλή διάθεση όλα γίνονται δυνατά. 
Όμως θέλω να τονίσω κατηγορηματικά, προς όφελος των πολλών και της ασφάλειας, ότι δεν θα βάλω το ατομικό συμφέρον κανενός πελάτη πιο πάνω από το κοινό καλό και θα είμαι όσο σκληρός και αν χρειαστεί.
Μένουμε σπίτι λοιπόν.
Τώρα, από την πλευρά μας όμως, δεν εφησυχάζουμε ούτε περιμένουμε, δουλεύουμε και ετοιμαζόμαστε, όπως σας υποσχεθήκαμε, για την αναβάθμιση του κάμπινγκ.
 Κάποιοι άνθρωποι ήδη, τηρώντας αυστηρά μέτρα, εργάζονται καθημερινά για την ολοκλήρωση των έργων που σας υποσχεθήκαμε. Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε για τα έργα και τις κινήσεις που κάνουμε που σίγουρα θα κάνουν πιο άνετη και πιο ευχάριστη την διαμονή σας.

Αναφέρουμε επιγραμματικά:
■Παραλάβαμε τρία κοντέινερ 7×2,40 μέτρα, τα οποία έχουν μετατραπεί σε χώρους υγιεινής, καθώς και σε ντους με ζεστό νερό. Τα δύο τοποθετήθηκαν στην τοποθεσία Κεντρικό Κάμπινγκ και το ένα στο Σύλλογο.
■Θα τοποθετηθούν οικίσκοι wc για ΑμεΑ
■Προχωρήσαμε στην ασφαλτόστρωση από την κύρια είσοδο έως την παραλία και παραπλεύρως συνολικής επιφάνειας 4.000 τμ
■Προχωράμε στην αντικατάσταση του φωτισμού των δρόμων
■Έγινε αναμόρφωση της εισόδου του camping Platanitsi με νέα είσοδο
■Συνεχίσαμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης και ολοκληρώσαμε την αποξήλωση των δέντρων, τον καθαρισμό του ρέματος και την διαμόρφωση των χώρων πρασίνου, απομακρύνοντας συνάμα σκουπίδια, μπάζα και φερτά υλικά 
■Παράλληλα προχωρήσαμε σε δενδροφυτεύσεις, τόσο μέσα στο κάμπινγκ όσο και περιμετρικά στον φράχτη
■ Αναβαθμίζουμε το ιντερνέτ έτσι ώστε να έχουμε σύνδεση στο σύνολο του κάμπινγκ
■Προχωρήσαμε σε επισκευές και συντηρήσεις όλων των υποδομών του κάμπινγκ και προχωρήσαμε στην προμήθεια υδραυλικού και ηλεκτρολογικού υλικού για να υπάρχει απόθεμα το καλοκαίρι
■Βελτιώσαμε την υφιστάμενη κατάσταση με πόσιμο νερό από νέα γεώτρηση
■Προχωρήσαμε στον προγραμματισμό των προσλήψεων εποχικού προσωπικού και ήδη, παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες, λάβαμε έγκριση για πρόσληψη μέσα στον Μάιο που θα είναι και εφικτό 27 ατόμων

Θέλω κλείνοντας να σας πω ότι παρ όλες τις δυσκολίες θα βγούμε νικητές και να σας διαβεβαιώσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της διοίκησης και των ανθρώπων που δουλεύουν για την επιχείρηση και τους ευχαριστώ, ότι δεν επαναπαυόμαστε, δεν ησυχάζουμε και δίνουμε και εμείς τον αγώνα μας, έτσι ώστε όταν αυτός ο εφιάλτης αποτελέσει παρελθόν, η επόμενη μέρα να σας βρει στο αγαπημένο σας και αναβαθμισμένο camping Platanitsi για να περάσετε αξέχαστες διακοπές και να καλύψετε τον χρόνο που χάσατε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Είμαστε εδώ συνεχίζουμε δυναμικά! Καλή δύναμη, καλό κουράγιο, μένουμε σπίτι τώρα για να μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας και τις ομορφιές της Σιθωνίας.

Ο πρόεδρος της Τ.Ε.Τ.ΟΔ.ΑΕ

Μαλλίνης Ιωάννης